Shuffleboard med kurve.

Ved å ha gitt bordene en revolusjonerende konkav spilleflate har SHUFL. skapt den viktigste innovasjonen i historien om shuffleboard.

SHUFL. på jobben.

Etabler samhold etter Covid -19 på jobben med shuffleboard.

Da BrewDog og SHUFL. traff hverandre.

Sjekk ut hvilke erfaringer Brewdog gjorde når de introduserte shuffleboard på sine steder.

Det orginale shuffleboard-merket.

Vår visjon er å samle mennesker gjennom deres felles lidenskap for shuffleboard

Hvordan spille.

Raskt å lære, enkelt å spille, vanskelig å mestre.

Hvorfor shuffleboard?

Som pioneren innen konkurrerende sosialisering tiltrekker shuffleboard seg både unge og gamle, menn og kvinner, eksperter og nybegynnere.

Dette morsomme og avhengighetsskapende spillet gir deg en minneverdig, inntektsbringende og sosial opplevelse.

Velg ditt shuffleboard.

Vi er spesialisert på å levere shuffleboard konstruert for kommersielt bruk.

Behind the curve.

Registrer deg for vårt månedlige nyhetsbrev for å få innsikt i vårt inkluderende og sosiale spill.

SHUFL. blogg.

Hva sier våre kunder.

Om SHUFL.

SHUFL. er det eneste shuffleboard-merket som tar den inkluderende, konkurrerende og sosiale opplevelsen shuffleboard til puber, barer, hoteller, fritidsdestinasjoner og kontorer over hele verden.

Vi leverer kun håndlagde shuffleboards som har vår unike konkave spilleflate. Dette gir en helt ny dimensjon i spillet, og utvider moroa i flere timer.

Shuffleboard er en flott måte å tilby kundene en ny opplevelse, som kan bidra til å øke både besøk og omsetning i baren. Med vår ekspertise om dette spillet, og vår evne til å levere skreddersydde løsninger, har vi etablert oss som den ledende shuffleboard spesialisten.

Vår interaksjon med spillerne gjennom arrangementer og shuffleboard turneringer, fremmer bevisstheten om spillet og etablerer en lojal kundebase hos steder som har vårt SHUFL.-konsept.

SHUFL. er en del av European Shuffleboard, den største leverandøren av premium shuffleboard i Europa siden 2009. Gjennom våre avdelinger i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Sveits, Storbritannia og Australia leverer vi shuffleboard til hele Europa, og litt til.

Curved image above footer